Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivning om Feng SHui-indretning ved feng-shui-konsulent

Få balance i hjemmet – og livet

Søger du mere balance i det daglige? Ved at tage en snak med mig om de store, såvel som de små ting i dit liv, kan du opnå større indsigt i dit liv, og dine fokusområder.

Ofte kan du få det bedre via nemme justeringer. Lige fra arbejde og daglige vaner til tankemønstre og Feng SHui, herunder feng-shui-indretning i dit hjem eller på dit arbejde.

Min virksomhed er beliggende i Kastrup på Amager i København, men jeg tilbyder personlig rådgivning til hele Danmark. – Meget kan klares via Zoom.

Mere harmoni derhjemme med Feng SHui-indretning

At være i harmoni med sine omgivelser er en vigtig del af at være i balance. Ved at indrette din bolig således, at den er i harmoni med din energi, tager du et vigtigst første skridt.

Videnskaben hedder Feng SHui-indretning og går meget ud på at RYDDE OP først og samtidig være opmærksom på indretningen af dit hjem. En gennemgang og de fysiske tiltag, vil give dig et boost i det daglige, så du genfinder balancen og kan hvile mere i dig selv.

Feng SHui stammer fra Kina og betyder ”vind-vand” direkte oversat. Det er én blandt flere kinesiske metafysiske kunstarter, som til stadighed vinder større indpas i Vesten.

Med Neo Feng SHui-indretning kan jeg give dig nogle konkrete indretningstips, -principper og -regler til dit hjem, herunder af stue, soveværelse, entre og meget andet. Det kan eksempelvis være med symboler og farver, der gavner dit kærlighedsliv, din forretning, dit arbejde, dine børn – ja, alt.

Vær opmærksom på dine tankemønstre

I forlængelse af Feng SHui er det oplagt at tale om tankemønstre. De rette tankemønstre kan nemlig skabe store forbedringer for dig. Ligesom de forkerte kan lede til negative spiraler.

Mange har gennem tiden fået det bedre ved at følge mine råd om Feng SHui og tankemønstre, som det fremgår af udtalelserne her på siden. Blandt andet vha. bogen "Helbred dit liv" af Louise L. Hay har jeg siden 1993 tilegnet mig viden om det psykosomatiske felt, og jeg deler med glæde min viden med dig.

Hvad koster personlig rådgivning med en Feng SHui-konsulent?

Personlig rådgivning foregår ved et møde hos dig eller mig eller over telefonen eller Zoom.

Feng SHui og rådgivning om oprydning vil foregå hos dig – eller via Zoom til 1. møde.

Det koster 1250 kr. inkl. moms per time, og jeg anbefaler ofte et coaching forløb.

Da du og din krop kan have brug for flere sessioner med en Feng SHui-konsulent med en eller to ugers imellem, er det også en mulighed.

Timeprisen er den samme, men jeg tilbyder, at du kan henvende dig mellem sessionerne per SMS, så svarer jeg inden for max 24 timer.

Kontakt mig for rådgivning om NLP, holisme og Feng SHui

Kan du mærke, at du gerne vil tale med en Feng SHui-konsulent? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 40 75 48 01, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov. Du kan også skrive til mig på ml@laiderz.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt.

Jeg ønsker dig alt det bedste og glæder mig til at høre fra dig.

OBS! Jeg må tydeligt gøre opmærksom på, at jeg ikke er uddannet psykolog eller læge, men at helbredende "bivirkninger" ofte forekommer under og efter samtaler med mig.

Uddannet Feng SHui-konsulent og øvrige holistiske grene

Du vil måske kunne få glæde af min tilgang til Livet, da jeg siden 1993 – sideløbende med mit virke som erhvervsleder – har videreuddannet mig inden for forskellige holistiske grene. Healing og nu også sjælehealing – Soul realignment 

Jeg er uddannet inden for følgende:

 • Silva Mind Control v/Pete Andersen, oktober 1998 første gang
 • Life Management, Pete Andersen
 • Neo Feng SHui v/Sukul og Sagar
 • Ayur Veda for Kvinder, Rørvig Folkehøjskole
 • Healing. Kanalisering af De Opstegne Mestre og diverse andre indsigtsgivende forløb, ved Lone Høffer, Rikke Gade Therkildsen, Ilse Johannesen, Den Gyldne Sol og Sofie Rose
 • Tankefelt-terapi (TFT) v/Lars Mygind.
 • NLP-coach v/Pete Andersen marts 2019
 • Soul Realignment v/Andrrea Hess, 3 uddannelser, herunder Business uddannelsen, 2020 og yderligere i 2021/22 med Fremtidsdelen.

Jeg kan derfor meget nemt måle, hvad der spiller godt og hvad der kan blive bedre i jeres virksomhed. Du kan sparre med mig, når du vil kende effekten af tiltag, som du går og spekulerer på at bringe til udførsel.

 • Skal vi satse på den store kunde?
 • ​Skal jeg beholde dennn medarbejder?
 • ​Skal vil arbejde videre med det produkt eller droppe det for noget andet?
 • ​Og i så fald, skal det så være det ene eller måske endnu hellere det andet?

Sådanne ting og meget andet – også private ting – kan jeg hjælpe dig med.

Tror du det er tilfældigt?​

”Marianne Laiderzs bog ”Tror du det er tilfældigt”er fængslende, inspirerende og sjov at læse. Marianne forstår at præsentere sine oplevelser i et levende og universelt lys, så det er let at identificere sig med budskabet.

Bogen fortæller om hvordan hun på enestående vis har formået, at forene et liv som en aktiv succesrig erhvervsleder - direktør for hoteller i København og Malmø med alt hvad det kræver af repræsentativ korrekthed og tidspres - med et afslappet liv med visualisering, healing og feng shui m.m. Absolut en bog der er værd at læse - både som alternativt interesseret menneske, og som nysgerrig erhvervsleder.”

- Citat fra en anmelder på nettet.​

Køb bogen​

1/16

AnmeldELser af min bog

Tror du det er tilfældigt?​

"Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener"


- Citat fra anmeldelse.

Køb bogen​

2/16

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

"Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth,og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender.Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig.Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang.De mange bøger du anbefaler har jeg læst.Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget.Intet er jo tilfældigt,din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt.så tak til dig fordi du har skrevet den.Jeg vil gerne give noget tilbage.Du interesserer dig for din krop og sundhed,så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik.Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi"


- Citat anmeldelse.

Køb bogen​

3/16

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

4/16

Hej Marianne

Jeg var så heldig at vinde din bog "Tror du det er tilfældigt?" og har nu ganske enkelt "slugt" den!

Det er nok den første selvudviklingsbog - og jeg har gennem tidens løb investeret i en del - som jeg har læst fra ende til anden! Der er ingen tvivl om at du har haft et utrolig spændende liv og den måde du fortæller om dine oplevelser på er fantastisk. Jeg har på et tidspunkt været på kursus i en del af Silva-metoden og har stiftet bekendtskab med laboratoriet og rådgiverne - det var derfor en sjov oplevelse at læse om een som har brugt de teknikker. Min søster har gennemgået et kursus hos Sukul i Neo Feng Shui - så du er een mere der fortæller positivt om ham.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

5/16

Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener

​​

- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

6/16

Det var meget interessant at læse din bog. Det er fantastisk alt det

> du oplever som vi andre ikke kender noget til.

> Jeg har selv været receptionist bare i et Rejsebureau Bennett.

> Endnu en gang tak for bogen som jeg har lånt til en veninde.​


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

7/16

Kære Marianne Laiderz

Tusinde tak for din dejlige bog, og dit ledsagende brev og en ikke mindre tak for din signatur i bogen. En gave er naturligvis altid berigende, men de personlige ord, du har sendt med din gave kan ikke gøres op i penge. Hjertelig tak og en stor morgen solskinshilsen. Du skal nok høre fra mig igen, jeg er netop startet i nyt job, det fylder meget, og jeg bruger mange kræfter på det – naturligvis – da jeg godt kan lide at udfordre mig selv.

I stor taknemmelighed

(jeg er overbevist om du fortsat vil ”lykkes” bedste ønsker for processen)


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

8/16

Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender. Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig. Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang. De mange bøger du anbefaler har jeg læst. Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget. Intet er jo tilfældigt, din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt. så tak til dig fordi du har skrevet den. Jeg vil gerne give noget tilbage. Du interesserer dig for din krop og sundhed, så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik. Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

9/16

Tak for din super bog ! fantastisk bog, der stjal det meste af min nat !

Og så smuk du er på forsiden! Lyset stråler ud fra dig til alle – dejligt at skue.

Skrevet lige som livet, det er og kan være, - flot, flot …… en uranium taak til dig for arbejdet med den til os alle !

Den kommer lige tilpas !


- Citat anmeldelse

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

10/16

​Kære Marianne.​

Jeg har læst din bog.

Jeg tilbragte nogle vidunderlige timer i dit selskab.​

Din bog er nem at læse, inspirerende, givende, opløftende, interessant, informativ.


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

11/16

Jeg har læst din bog, og synes den er meget interessant. Jeg kan bestemt bruge meget af det, du beskriver – dog lidt ad gangen :) Jeg havde allerede en oplevelse i Fitness, hvor en kommer hen og siger til mig ”Du løber da mindst 20 km ik’? Hvor jeg med det samme siger ”Nej, nej slet ikke … Lige bagefter kunne jeg godt se, at jeg på en måde havde nedgjort min egen præstation – jeg løb godt nok ikke lige 20 km i fitness den dag, men havde faktisk først løbet en god time udendørs og bagefter løbet i fitness og lavet styrketræning ….


Jeg tænker positive tanker og øver mig i meditation som det første. Jeg prøver at bede mine hjælpere om at tilføre mig det job, der er det rigtige for mig – jeg ved det nemlig ikke rigtig selv endnu.

Mange hilsner​

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

12/16

​Kære Marianne.

Lige nu er jeg blevet færdig med din bog, læst den her i Sverige på de skønneste solskinsdag Tak for den. Jeg er overbevist om at det ikke var tilfældigt at vi skulle mødes, for ellers havde jeg ikke fået din bog. Tak for det. Bogen var uhyggelig, fordi jeg kan drage mange paralleller, hyggelig, fordi jeg har nu fået et større indblik i alt mellem himmel og jord og på noget jeg selv har troet på, sjov, fordi du skriver levende og med hjertet.

Tak for det.

Jeg har det godt og får det uden tvivl bedre, da jeg nu vil se på visse ting i livet med andre øjne. Tak for det

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

13/16

Hej Mariannne

Tillykke med dit nye job. Jeg kunne desværre ikke komme. Ved ikke om du kan huske mig. I 2007 vandt jeg din bog: ” Tror du det er tilfældigt?” Lige nu er jeg ved at finde ud af hvorfor jeg for nogle måneder siden brækkede begge håndled. Jeg tror nok det var fordi jeg var lidt stresset, og altid mest har tænkt på andre, og altid har ville klare alt selv. Det er jo lettere at give end at modtage, men livet er jo også en udviklingsvej, og man må jo vælge hvilken vej man vil gå. Jeg vil læse din bog igen. Jeg kan huske den inspirerede mig. Ha´det godt

Love and Light​

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

14/16

Jeg siger igen stort tak for bogen Marianne og dine flotte ord til mig, jeg føler mig meget beæret efter jeg har læst din bog om hvad du har oplevet i service branchen ! Jeg læste bogen på vej til Laos for at stemple mit Pas ! Der er så mange ligheder i bogen jeg forsøger at følge hver dag i mit liv ! 


På side 6 skriver du Marianne...Jeg elsker at " passe gæsterne " gætte ( eller vide eller mærke !) hvad de gerne ville have ,og give dem det - helst inden de nåede at bede om det - eller overhovedet tænke på, at det ville de egentlig gerne have.........og gøre dem glade og tilfredse, hvis de ellers ikke var det ....det er lige mig !!


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

15/16

Det er godt nok et stykke tid siden jeg fik din bog af Paul, Men nu får du en hilsen fra mig. Det er en super god bog, og jeg har fået meget ud af den. Jeg har selv taget de muligheder livet har givet mig og jeg har meget at takke for! Jeg har lige været hos Susanne Bjørkmann. Hun er bare så livsbekræftende. Jeg har gået der lige siden jeg skulle giftes med Paul for 6 år siden. Da jeg havde min klinik havde vi fælles kunder, så det var meget sjovt!

Det var meget dejligt at læse din bog og jeg vil klart anbefale den videre til mine venner!

Mange varme hilsner​

- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

16/16

​Jeg har læst din bog og er enig med dig i, at man skal være positiv i sin holdning til livet og sine medmennesker og hjælpe, hvor man kan. Jeg har haft en rolig opvækst og har ikke skullet mange omveje for at kunne opleve verden med positive øjne. Jeg har i vid udstrækning selv forsøgt at planlægge mit liv og ikke bedt om eller forventet hjælp ad overnaturlige veje. Men kan det hjælpe, er det selvfølgelig også en udvej, hvis man er i knibe.

Tak for bogen, jeg vil låne den ud, når jeg møder folk med behov for at læse den.


Med venlig hilsen

​​

- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Ønsker du en dedikation og måske endda en kanaliseret besked i dit eksemplar, bestil det da direkte via ml@forlagethjerterum.dk

Det koster 150 kr. plus porto efter dagens takster.

Venligst,

Forlaget Hjerterum

Marianne Laiderz

Flow by Laiderz

FlowByLaiderz, Fuglebækvej 2A, 2770 Kastrup​   |   Ring til mig på telefon: 40 75 48 01   |   E-mail: ml@laiderz.dk   |   GPDR   |   Cookies