Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

RÅDGIVNING OM HOLISME & FENG SHUI-INDRETNING

Søger du mere balance i det daglige? Ved at tage en snak med mig om de store, såvel som de små ting i dit liv, kan du opnå større indsigt i dit liv, og dine fokusområder. Ofte kan du få det bedre via nemme justeringer. Lige fra arbejde og daglige vaner til tankemønstre og feng shui, herunder feng-shui indretning i dit hjem eller på dit arbejde.

Virksomheden er beliggende i Kastrup på Amager i København, men jeg tilbyder personlig rådgivning til hele Danmark. – Som oftest kan det klares over telefonen.

Mere harmoni derhjemme med feng shui-indretning

At være i harmoni med sine omgivelser er en vigtig del af at være i balance. Ved at indrette din bolig således, at den er i harmoni med din energi, tager du et vigtigst første skridt.

Videnskaben hedder feng shui-indretning, og går meget ud på at RYDDE OP først og samtidig være opmærksom på indretningen af dit hjem. En gennemgang og de fysiske tiltag, vil give dig et boost i det daglige, så du genfinder balancen hviler mere i dig selv.

Feng shui stammer fra Kina og betyder ”vind-vand” direkte oversat. Det er én blandt flere kinesiske metafysiske kunsttarter, som til stadighed vinder større indpas i vesten.

Vær opmærksom på dine tankemønstre

I forlængelse af feng shui er det oplagt at tale om tankemønstre. De rette tankemønstre kan nemlig skabe store forbedringer for dig. Ligesom at de forkerte kan lede til negative spiraler.

Mange har gennem tiden fået det bedre ved at følge mine råd om feng shui og tankemønstre, som det fremgår af udtalelserne her på siden. Blandt andet vha. bogen "Helbred dit liv" af Louise L. Hay har jeg siden 1993 tilegnet mig viden om det psykosomatiske felt, og jeg deler med glæde min viden med dig.

Uddannelser i feng shui og øvrig holisme

Du vil måske kunne få glæde af min tilgang til Livet, da jeg siden 1993 – sideløbende med mit virke som Erhvervsleder – har videreuddannet mig inden for forskellige holistiske grene, Feng Shui og nu også NLP,  

  • Silva Mind Control v/Pete Andersen Oktober 1998 første gang
  • Life Management, Pete Andersen
  • Neo Feng Shui v/Sukul og Sagar
  • Ayur Veda for Kvinder, Rørvig Folkehøjskole
  • Healing. Kanalisering af De opstegne Mestre og diverse andre indsigts givende forløb, ved Lone Høffer, Rikke Gade Therkildsen, Ilse Johannesen, Den Gyldne Sol og Sofie Rose
  • Tankefelt-terapi (TFT) v/Lars Mygind.
  • NLP-coach v/Pete Andersen marts 2019
  • Soul Realignment v/Andrrea Hess, 3 uddannelser, herunder Business uddannelsen, 2020

I foråret 2019 afsluttede jeg desuden NLP coaching-uddannelsen v/Pete Andersen.

I løbet af 2020 har jeg yderligere uddannet mig indenfor Soul Realignment - den uddannelse har jeg brug meget siden sommeren 2020 og i efteråret har jeg suppleret op med Virksomhedsdelen.

Jeg kan derfor meget nemt måle, hvad der spiller godt og hvad der kan blive bedre i jeres virksomhed. 

Du kan sparre med mig, når du vil kende effekten af tiltag, som du går og spekulerer på at bringe til udførsel.

- Skal vi satse på den store kunde?

- skal jeg beholde den medarbejder?

- skal vil arbejde videre med det produkt eller droppe det for noget andet? -Og i så fald, skal det så være det ene eller måske endnu hellere det andet..?

Sådanne ting og meget andet - også private ting - kan jeg hjælpe dig med.

Så bare ring 40754801 og lad os tage en uforpligtende samtale, så tager vi den derfra.

Jeg glæder mig allerede 

Hvad koster personlig rådgivning?

Personlig rådgivning  foregår ved et møde hos dig eller mig eller over telefonen eller Zoom.

Feng Shui og rådgivning om oprydning vil foregå hos dig. 

Det koster 1250 kr. per time og jeg anbefaler ofte et coaching forløb. 

Da du og din krop kan have brug for flere sessioner med en eller to uger imellem, er det også en mulighed.

Timeprisen er den samme, men jeg tilbyder, at du kan henvende dig mellem sessionerne - per sms så svarer jeg indenfor max 24 timer. Du vil i så fald blive faktureret forud måned for måned.

Kontakt mig for rådgivning om NLP, holisme og feng shui

Kan du mærke, at du gerne vil tale med mig? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 40 75 48 01, så tager vi en uforpligtende snak om dine behov. Du kan også skrive til mig på ml@laiderz.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt.

Jeg ønsker dig alt det bedste og glæder mig til at høre fra dig.

OBS! Jeg må tydeligt gøre opmærksom på, at jeg ikke er uddannet psykolog eller læge, men at helbredende "bivirkninger" ofte forekommer under og efter samtaler med mig.

Tror du det er tilfældigt?​

”Marianne Laiderzs bog ”Tror du det er tilfældigt”er fængslende, inspirerende og sjov at læse. Marianne forstår at præsentere sine oplevelser i et levende og universelt lys, så det er let at identificere sig med budskabet.

Bogen fortæller om hvordan hun på enestående vis har formået, at forene et liv som en aktiv succesrig erhvervsleder - direktør for hoteller i København og Malmø med alt hvad det kræver af repræsentativ korrekthed og tidspres - med et afslappet liv med visualisering, healing og feng shui m.m. Absolut en bog der er værd at læse - både som alternativt interesseret menneske, og som nysgerrig erhvervsleder.”

- citat fra en anmelder på nettet.​

Køb bogen​

1/3

Tror du det er tilfældigt?​

"Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener"


- Citat fra anmeldelse.

Køb bogen​

2/3​

Tror du det er tilfældigt?​

!Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth,og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender.Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig.Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang.De mange bøger du anbefaler har jeg læst.Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget.Intet er jo tilfældigt,din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt.så tak til dig fordi du har skrevet den.Jeg vil gerne give noget tilbage.Du interesserer dig for din krop og sundhed,så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik.Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi"


- Citat anmeldelse.

Køb bogen​

3/3​

Ønsker du en dedikation og måske endda en kanaliseret besked i dit eksemplar,bestil det da direkte via ml@forlagethjerterum.dk

Det koster 150 kr. plus porto efter dagens takster.

Venligst,

Forlaget Hjerterum

Marianne Laiderz

Flow by Laiderz

FlowByLaiderz, Fuglebækvej 2A, 2770 Kastrup​   |   Ring til mig på telefon: 40 75 48 01   |   E-mail: ml@laiderz.dk   |   GPDR   |   Cookies