Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Forlaget Hjerterum - Tror du det er tilfældigt

Omtale fra da Bogen udkom i 2006.

Gennem en længere årrække har Marianne Laiderz været opmærksom på, at menneskers liv styres af Tankens Kraft og ved at bede om og at modtage Hjælp fra Oven.

I forløbet har forfatteren oplevet en lang række af tilsyneladende tilfældigheder, der hurtigt viste sig at være alt andet end tilfældige og tværtimod udviklede sig til små og store mirakler, som har haft afgørende betydning i hendes liv og lært hende at bruge en stadigt mere veludviklet intuition.

Det er brudstykker af denne perlerække af ”tilfældigheder”, som Marianne Laiderz skildrer i sin bog, hvis formål er at hjælpe læserne til større glæde, overskud og succes i livet. Mariannes vej er gået via clairvoyante, healere, en numerolog, Silva-metoden, enestående hjælpere, Feng Shui og meget andet. Dette underbygges af en række konkrete eksempler og direkte henvisninger, som gør stoffet let tilgængeligt for læsernes egen udvikling.

Bogen er ét af de mest positive budskaber i vinterens boghøst – og så det ikke et minus, at hun selv har brugt metoderne til blandt andet at eskalere fra en dygtig receptionist i Randers til succesrig direktør for såvel The Mayfair Hotel i København som The Mayfair Hotel i Malmö. Marianne Laiderz holdt op på hotellerne og blev gift i Torshavn, på Færøerne ultimo 2003 og har siden brugt megen tid på at rydde op i krop og sjæl herhjemme i Danmark.

Dette har givet hende et overskud til og et ønske om at hjælpe andre mennesker til lignende fantastiske oplevelser og glæder i livet. Det er formålet med denne bog, så det er vigtigt, at den kommer bredt ud i samfundet.

Bog om tankers kraft

​Under titlen ”Tror du, det er tilfældigt?” udsender hoteldirektør Marianne Laiderz den 20. januar sin debutbog gennem eget forlag Hjerterum. Den er en gennemillustreret skildring af, hvordan hendes liv gennem en længere årrække har været styret af hendes egne tankers kraft, som hun har udviklet via indsigt i kunsten kun at fremme det positive i tilværelsen.

I forløbet har forfatteren oplevet en lang række af tilsyneladende tilfældigheder, der hurtigt viste sig at være alt andet end tilfældige og tværtimod udviklede sig til små og større mirakler, som har haft afgørende betydning i hendes liv og lært hende at bruge en stadigt mere veludviklet intuition.

Det er brudstykker af denne perlerække af ”tilfældigheder”, som Marianne Laiderz skildrer i sin bog, hvis formål er at hjælpe læserne til større glæde, overskud og succes i livet. Det underbygges af en række henvisninger, som gør stoffet let tilgængeligt.

Bogen er ét af de mest positive budskaber i vinterens boghøst – og så er det ikke et minus, at hun selv har brugt metoden til blandt andet at eskalere fra en dygtig receptionist i Randers til at blive direktør for såvel The Mayfair Hotel i København som The Mayfair Hotel i Malmö, inden hun lagde livet om og tog sig tid til at rydde op i sit liv.

Foto: Kvindeligt lokomotiv modtager en ”Ingrid”

En forholdsvis ny pris, der bærer navnet ”Årets Ingrid”, er blevet tildelt forfatteren og den tidligere hoteldirektør Marianne Simonsen Laiderz fra Ishøj Strand. Prisen er en æresbevisning, der gives til kvindelige ”lokomotiver” i blandt andet erhvervs- og kulturlivet.

Prisen er for få år siden indstiftet af sygeplejerske Ingrid Bryde, der også er uddannet inden for administration og ledelse. Hun driver vikarbureauerne Sundheds Service A/S i sundhedssektoren og Vikartjenesten i pædagogsektoren, er medejer af forskningsprojektet Diamedical for dialyse samt musikselskabet Mufon og ejer tillige et par investeringsselskaber. Hun bor sammen med sin mand Jan ved kysten uden for Kalundborg.

”Årets Ingrid” blev uddelt under en reception, som Marianne Simonsen Laiderz holdt i Hotel Imperials Restaurant Garden i København for at fejre udgivelsen af sin debutbog, ”Tror du, det er tilfældigt? – skab din egen succes”, og som samlede flere hundrede gæster. Hun har tidligere været direktør for blandt andet The Mayfair Hotel i både København og Malmö, men har nu brugt et par år på at rydde op i krop og sjæl. Dette og livet i hotelbranchen har afstedkommet mange spændende erfaringer, som beskrives i bogen. Formålet med denne er, at flere og flere mennesker skal opdage, hvor langt man kommer med konsekvent positiv tankegang.

Du kan se Bogen her

​​

Ingrid Bryde overrækker "Årets Ingrid"  til forfatteren af bogen; "Tror du det er tilfældigt- skab din egen succes"  Marianne Laiderz, i forbindelse med bogens lancering på Hotel Imperial i København.

Marianne Laiderz i 2021 ​: Jeg er klar til at sende bøger med special dedikation - og englebeskeder, hvis ønsket - ved direkte henvendelse.

I givet fald kan du købe bogen via Forlaget Hjerterum - her ml@forlagethjerterum.dk. Pris: 125 kr. plus porto. Du er også velkommen til at mødes med mig og få skrevet i bogen, hvis du har købt den andetsteds. 

Tror du det er tilfældigt?​

”Marianne Laiderzs bog ”Tror du det er tilfældigt”er fængslende, inspirerende og sjov at læse. Marianne forstår at præsentere sine oplevelser i et levende og universelt lys, så det er let at identificere sig med budskabet.

Bogen fortæller om hvordan hun på enestående vis har formået, at forene et liv som en aktiv succesrig erhvervsleder - direktør for hoteller i København og Malmø med alt hvad det kræver af repræsentativ korrekthed og tidspres - med et afslappet liv med visualisering, healing og feng shui m.m. Absolut en bog der er værd at læse - både som alternativt interesseret menneske, og som nysgerrig erhvervsleder.”

- Citat fra en anmelder på nettet.​

Køb bogen​

1/16

AnmeldELser af min bog

Tror du det er tilfældigt?​

"Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener"


- Citat fra anmeldelse.

Køb bogen​

2/16

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

"Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth,og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender.Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig.Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang.De mange bøger du anbefaler har jeg læst.Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget.Intet er jo tilfældigt,din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt.så tak til dig fordi du har skrevet den.Jeg vil gerne give noget tilbage.Du interesserer dig for din krop og sundhed,så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik.Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi"


- Citat anmeldelse.

Køb bogen​

3/16

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

4/16

Hej Marianne

Jeg var så heldig at vinde din bog "Tror du det er tilfældigt?" og har nu ganske enkelt "slugt" den!

Det er nok den første selvudviklingsbog - og jeg har gennem tidens løb investeret i en del - som jeg har læst fra ende til anden! Der er ingen tvivl om at du har haft et utrolig spændende liv og den måde du fortæller om dine oplevelser på er fantastisk. Jeg har på et tidspunkt været på kursus i en del af Silva-metoden og har stiftet bekendtskab med laboratoriet og rådgiverne - det var derfor en sjov oplevelse at læse om een som har brugt de teknikker. Min søster har gennemgået et kursus hos Sukul i Neo Feng Shui - så du er een mere der fortæller positivt om ham.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

5/16

Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener

​​

- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

6/16

Det var meget interessant at læse din bog. Det er fantastisk alt det

> du oplever som vi andre ikke kender noget til.

> Jeg har selv været receptionist bare i et Rejsebureau Bennett.

> Endnu en gang tak for bogen som jeg har lånt til en veninde.​


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

7/16

Kære Marianne Laiderz

Tusinde tak for din dejlige bog, og dit ledsagende brev og en ikke mindre tak for din signatur i bogen. En gave er naturligvis altid berigende, men de personlige ord, du har sendt med din gave kan ikke gøres op i penge. Hjertelig tak og en stor morgen solskinshilsen. Du skal nok høre fra mig igen, jeg er netop startet i nyt job, det fylder meget, og jeg bruger mange kræfter på det – naturligvis – da jeg godt kan lide at udfordre mig selv.

I stor taknemmelighed

(jeg er overbevist om du fortsat vil ”lykkes” bedste ønsker for processen)


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

8/16

Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender. Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig. Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang. De mange bøger du anbefaler har jeg læst. Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget. Intet er jo tilfældigt, din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt. så tak til dig fordi du har skrevet den. Jeg vil gerne give noget tilbage. Du interesserer dig for din krop og sundhed, så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik. Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

9/16

Tak for din super bog ! fantastisk bog, der stjal det meste af min nat !

Og så smuk du er på forsiden! Lyset stråler ud fra dig til alle – dejligt at skue.

Skrevet lige som livet, det er og kan være, - flot, flot …… en uranium taak til dig for arbejdet med den til os alle !

Den kommer lige tilpas !


- Citat anmeldelse

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

10/16

​Kære Marianne.​

Jeg har læst din bog.

Jeg tilbragte nogle vidunderlige timer i dit selskab.​

Din bog er nem at læse, inspirerende, givende, opløftende, interessant, informativ.


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

11/16

Jeg har læst din bog, og synes den er meget interessant. Jeg kan bestemt bruge meget af det, du beskriver – dog lidt ad gangen :) Jeg havde allerede en oplevelse i Fitness, hvor en kommer hen og siger til mig ”Du løber da mindst 20 km ik’? Hvor jeg med det samme siger ”Nej, nej slet ikke … Lige bagefter kunne jeg godt se, at jeg på en måde havde nedgjort min egen præstation – jeg løb godt nok ikke lige 20 km i fitness den dag, men havde faktisk først løbet en god time udendørs og bagefter løbet i fitness og lavet styrketræning ….


Jeg tænker positive tanker og øver mig i meditation som det første. Jeg prøver at bede mine hjælpere om at tilføre mig det job, der er det rigtige for mig – jeg ved det nemlig ikke rigtig selv endnu.

Mange hilsner​

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

12/16

​Kære Marianne.

Lige nu er jeg blevet færdig med din bog, læst den her i Sverige på de skønneste solskinsdag Tak for den. Jeg er overbevist om at det ikke var tilfældigt at vi skulle mødes, for ellers havde jeg ikke fået din bog. Tak for det. Bogen var uhyggelig, fordi jeg kan drage mange paralleller, hyggelig, fordi jeg har nu fået et større indblik i alt mellem himmel og jord og på noget jeg selv har troet på, sjov, fordi du skriver levende og med hjertet.

Tak for det.

Jeg har det godt og får det uden tvivl bedre, da jeg nu vil se på visse ting i livet med andre øjne. Tak for det

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

13/16

Hej Mariannne

Tillykke med dit nye job. Jeg kunne desværre ikke komme. Ved ikke om du kan huske mig. I 2007 vandt jeg din bog: ” Tror du det er tilfældigt?” Lige nu er jeg ved at finde ud af hvorfor jeg for nogle måneder siden brækkede begge håndled. Jeg tror nok det var fordi jeg var lidt stresset, og altid mest har tænkt på andre, og altid har ville klare alt selv. Det er jo lettere at give end at modtage, men livet er jo også en udviklingsvej, og man må jo vælge hvilken vej man vil gå. Jeg vil læse din bog igen. Jeg kan huske den inspirerede mig. Ha´det godt

Love and Light​

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

14/16

Jeg siger igen stort tak for bogen Marianne og dine flotte ord til mig, jeg føler mig meget beæret efter jeg har læst din bog om hvad du har oplevet i service branchen ! Jeg læste bogen på vej til Laos for at stemple mit Pas ! Der er så mange ligheder i bogen jeg forsøger at følge hver dag i mit liv ! 


På side 6 skriver du Marianne...Jeg elsker at " passe gæsterne " gætte ( eller vide eller mærke !) hvad de gerne ville have ,og give dem det - helst inden de nåede at bede om det - eller overhovedet tænke på, at det ville de egentlig gerne have.........og gøre dem glade og tilfredse, hvis de ellers ikke var det ....det er lige mig !!


- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

15/16

Det er godt nok et stykke tid siden jeg fik din bog af Paul, Men nu får du en hilsen fra mig. Det er en super god bog, og jeg har fået meget ud af den. Jeg har selv taget de muligheder livet har givet mig og jeg har meget at takke for! Jeg har lige været hos Susanne Bjørkmann. Hun er bare så livsbekræftende. Jeg har gået der lige siden jeg skulle giftes med Paul for 6 år siden. Da jeg havde min klinik havde vi fælles kunder, så det var meget sjovt!

Det var meget dejligt at læse din bog og jeg vil klart anbefale den videre til mine venner!

Mange varme hilsner​

- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Tror du det er tilfældigt?​

Køb bogen​

16/16

​Jeg har læst din bog og er enig med dig i, at man skal være positiv i sin holdning til livet og sine medmennesker og hjælpe, hvor man kan. Jeg har haft en rolig opvækst og har ikke skullet mange omveje for at kunne opleve verden med positive øjne. Jeg har i vid udstrækning selv forsøgt at planlægge mit liv og ikke bedt om eller forventet hjælp ad overnaturlige veje. Men kan det hjælpe, er det selvfølgelig også en udvej, hvis man er i knibe.

Tak for bogen, jeg vil låne den ud, når jeg møder folk med behov for at læse den.


Med venlig hilsen

​​

- Citat anmeldelse.

ANMELDELSER AF MIN BOG​

Ønsker du en dedikation og måske endda en kanaliseret besked i dit eksemplar, bestil det da direkte via ml@forlagethjerterum.dk

Det koster 150 kr. plus porto efter dagens takster.

Venligst,

Forlaget Hjerterum

Marianne Laiderz

Flow by Laiderz

FlowByLaiderz, Fuglebækvej 2A, 2770 Kastrup​   |   Ring til mig på telefon: 40 75 48 01   |   E-mail: ml@laiderz.dk   |   GPDR   |   Cookies