Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Forlaget Hjerterum - Tror du det er tilfældigt

.​

Omtale fra da Bogen udkom i 2006.

Gennem en længere årrække har Marianne Laiderz været opmærksom på, at menneskers liv styres af Tankens Kraft og ved at bede om og at modtage Hjælp fra Oven.

I forløbet har forfatteren oplevet en lang række af tilsyneladende tilfældigheder, der hurtigt viste sig at være alt andet end tilfældige og tværtimod udviklede sig til små og store mirakler, som har haft afgørende betydning i hendes liv og lært hende at bruge en stadigt mere veludviklet intuition.

Det er brudstykker af denne perlerække af ”tilfældigheder”, som Marianne Laiderz skildrer i sin bog, hvis formål er at hjælpe læserne til større glæde, overskud og succes i livet. Mariannes vej er gået via clairvoyante, healere, en numerolog, Silva-metoden, enestående hjælpere, Feng Shui og meget andet. Dette underbygges af en række konkrete eksempler og direkte henvisninger, som gør stoffet let tilgængeligt for læsernes egen udvikling.

Bogen er ét af de mest positive budskaber i vinterens boghøst – og så det ikke et minus, at hun selv har brugt metoderne til blandt andet at eskalere fra en dygtig receptionist i Randers til succesrig direktør for såvel The Mayfair Hotel i København som The Mayfair Hotel i Malmö. Marianne Laiderz holdt op på hotellerne og blev gift i Torshavn, på Færøerne ultimo 2003 og har siden brugt megen tid på at rydde op i krop og sjæl herhjemme i Danmark.

Dette har givet hende et overskud til og et ønske om at hjælpe andre mennesker til lignende fantastiske oplevelser og glæder i livet. Det er formålet med denne bog, så det er vigtigt, at den kommer bredt ud i samfundet.

Bog om tankers kraft

Under titlen ”Tror du, det er tilfældigt?” udsender hoteldirektør Marianne Laiderz den 20. januar sin debutbog gennem eget forlag Hjerterum. Den er en gennemillustreret skildring af, hvordan hendes liv gennem en længere årrække har været styret af hendes egne tankers kraft, som hun har udviklet via indsigt i kunsten kun at fremme det positive i tilværelsen.

I forløbet har forfatteren oplevet en lang række af tilsyneladende tilfældigheder, der hurtigt viste sig at være alt andet end tilfældige og tværtimod udviklede sig til små og større mirakler, som har haft afgørende betydning i hendes liv og lært hende at bruge en stadigt mere veludviklet intuition.

Det er brudstykker af denne perlerække af ”tilfældigheder”, som Marianne Laiderz skildrer i sin bog, hvis formål er at hjælpe læserne til større glæde, overskud og succes i livet. Det underbygges af en række henvisninger, som gør stoffet let tilgængeligt.

Bogen er ét af de mest positive budskaber i vinterens boghøst – og så er det ikke et minus, at hun selv har brugt metoden til blandt andet at eskalere fra en dygtig receptionist i Randers til at blive direktør for såvel The Mayfair Hotel i København som The Mayfair Hotel i Malmö, inden hun lagde livet om og tog sig tid til at rydde op i sit liv.

Foto: Kvindeligt lokomotiv modtager en ”Ingrid”

En forholdsvis ny pris, der bærer navnet ”Årets Ingrid”, er blevet tildelt forfatteren og den tidligere hoteldirektør Marianne Simonsen Laiderz fra Ishøj Strand. Prisen er en æresbevisning, der gives til kvindelige ”lokomotiver” i blandt andet erhvervs- og kulturlivet.

Prisen er for få år siden indstiftet af sygeplejerske Ingrid Bryde, der også er uddannet inden for administration og ledelse. Hun driver vikarbureauerne Sundheds Service A/S i sundhedssektoren og Vikartjenesten i pædagogsektoren, er medejer af forskningsprojektet Diamedical for dialyse samt musikselskabet Mufon og ejer tillige et par investeringsselskaber. Hun bor sammen med sin mand Jan ved kysten uden for Kalundborg.

”Årets Ingrid” blev uddelt under en reception, som Marianne Simonsen Laiderz holdt i Hotel Imperials Restaurant Garden i København for at fejre udgivelsen af sin debutbog, ”Tror du, det er tilfældigt? – skab din egen succes”, og som samlede flere hundrede gæster. Hun har tidligere været direktør for blandt andet The Mayfair Hotel i både København og Malmö, men har nu brugt et par år på at rydde op i krop og sjæl. Dette og livet i hotelbranchen har afstedkommet mange spændende erfaringer, som beskrives i bogen. Formålet med denne er, at flere og flere mennesker skal opdage, hvor langt man kommer med konsekvent positiv tankegang.

Du kan se Bogen her

Ingrid Bryde overrækker "Årets Ingrid"  til forfatteren af bogen; "Tror du det er tilfældigt- skab din egen succes"  Marianne Laiderz, i forbindelse med bogens lancering på Hotel Imperial i København. ​

Marianne Laiderz i 2021 ​: Jeg er klar til at sende bøger med special dedikation - og englebeskeder, hvis ønsket - ved direkte henvendelse.

I givet fald kan du købe bogen via Forlaget Hjerterum - her ml@forlagethjerterum.dk. Pris: 125 kr. plus porto. Du er også velkommen til at mødes med mig og få skrevet i bogen, hvis du har købt den andetsteds. 

Tror du det er tilfældigt?​

”Marianne Laiderzs bog ”Tror du det er tilfældigt”er fængslende, inspirerende og sjov at læse. Marianne forstår at præsentere sine oplevelser i et levende og universelt lys, så det er let at identificere sig med budskabet.

Bogen fortæller om hvordan hun på enestående vis har formået, at forene et liv som en aktiv succesrig erhvervsleder - direktør for hoteller i København og Malmø med alt hvad det kræver af repræsentativ korrekthed og tidspres - med et afslappet liv med visualisering, healing og feng shui m.m. Absolut en bog der er værd at læse - både som alternativt interesseret menneske, og som nysgerrig erhvervsleder.”

- citat fra en anmelder på nettet.​

Køb bogen​

1/3

Tror du det er tilfældigt?​

"Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener"


- Citat fra anmeldelse.

Køb bogen​

2/3​

Tror du det er tilfældigt?​

!Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth,og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender.Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig.Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang.De mange bøger du anbefaler har jeg læst.Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget.Intet er jo tilfældigt,din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt.så tak til dig fordi du har skrevet den.Jeg vil gerne give noget tilbage.Du interesserer dig for din krop og sundhed,så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik.Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi"


- Citat anmeldelse.

Køb bogen​

3/3​

Ønsker du en dedikation og måske endda en kanaliseret besked i dit eksemplar,bestil det da direkte via ml@forlagethjerterum.dk

Det koster 150 kr. plus porto efter dagens takster.

Venligst,

Forlaget Hjerterum

Marianne Laiderz

Flow by Laiderz

FlowByLaiderz, Fuglebækvej 2A, 2770 Kastrup​   |   Ring til mig på telefon: 40 75 48 01   |   E-mail: ml@laiderz.dk   |   GPDR   |   Cookies