Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sparringspartner med rødder i hotelbranchen

Jeg har selv en baggrund som hoteldirektør – en stilling, jeg besad i mange år, og siden 2005 har jeg ejet og været leder af Laiderz, som er en international virksomhed, der forhandler idrætsbelægninger.

Jeg kombinerer ofte mine egne erfaringer som en succesfuld erhvervsleder, der skaber vækst, med min viden om, og ikke mindst tro på, at det godt kan betale sig at gå andre veje for at udvikle sit eget potentiale.

Sådan startede jeg min rejse

Jeg stiftede virksomhed i forbindelse med, at jeg udgav bogen ”Tror du det er tilfældigt – skab din egen succes”. Det er en bog, som du kan bruge til at hente inspiration i, hvis du ønsker at lære mig og mine holdninger at kende, eller hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan du kan skabe din egen succes.

Ejer af Laiderz

Min virksomhed Laiderz har givet mig et stort indblik i, og viden om, hvordan man opbygger en virksomhed, ligesom den har givet mig indsigt i alle dele af ledelsesperspektivet i små og mellemstore virksomheder – herunder især med et stort fokus på medarbejdertrivsel og arbejdsglæde.

Professionel virksomhedskonsulent

Flere, som kender mig fra min virksomhedsrådgivning, beskriver mig som en dynamo og en inspirator. Jeg tænker ud af boksen i forbindelse med min virksomhedsrådgivning, og det gælder uanset hvilken del af ledelsen eller udviklingen af virksomheden, du har brug for hjælp til.​

SPARRINGSPARTNER MED EN SJETTE SANS

Jeg er kendt for mit falkeblik, idérighed og min ”sjette sans”.

Som sparringspartner ser jeg hurtigt uregelmæssigheder på en arbejdsplads og korrigerer dem, så der kommer et bedre flow. 

Både med henblik på den fysiske indretning samt medarbejdere og arbejdsglæde.

Jeg har taget uddannelser og certificeringer inden for coaching-, healing og holistiske tilgange til livet – både det private og erhvervslivet. 

Det indebærer bl.a. Feng Shui, NLP og Akasha (Soul Realignment).

UDDANNELSER INDEN FOR HOLISME OG FENG SHUI:​

  • Silva Mind Control v/Pete Andersen oktober 1998 første gang
  • Life Management, Pete Andersen
  • Neo Feng Shui v/Sukul og Sagar
  • Ayur Veda for Kvinder, Rørvig Folkehøjskole
  • Healing. Kanalisering af De opstegne Mestre og diverse andre indsigts givende forløb, ved Lone Høffer, Rikke Gade Therkildsen, Ilse Johannesen, Den Gyldne Sol og Sofie Rose
  • Tankefelt-terapi (TFT) v/Lars Mygind.
  • NLP-coach v/Pete Andersen marts 2019
  • Soul Realignment v/Andrrea Hess, 4 uddannelser, herunder Business uddannelsen og Fremtidslæsninger, 2020-22

Tror du det er tilfældigt?​

”Marianne Laiderzs bog ”Tror du det er tilfældigt”er fængslende, inspirerende og sjov at læse. Marianne forstår at præsentere sine oplevelser i et levende og universelt lys, så det er let at identificere sig med budskabet.

Bogen fortæller om hvordan hun på enestående vis har formået, at forene et liv som en aktiv succesrig erhvervsleder - direktør for hoteller i København og Malmø med alt hvad det kræver af repræsentativ korrekthed og tidspres - med et afslappet liv med visualisering, healing og feng shui m.m. Absolut en bog der er værd at læse - både som alternativt interesseret menneske, og som nysgerrig erhvervsleder.”

- Citat fra en anmelder på nettet.​

Køb bogen​

1/3

Tror du det er tilfældigt?​

"Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener"


- Citat fra anmeldelse.

Køb bogen​

2/3​

Tror du det er tilfældigt?​

!Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth,og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender.Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig.Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang.De mange bøger du anbefaler har jeg læst.Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget.Intet er jo tilfældigt,din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt.så tak til dig fordi du har skrevet den.Jeg vil gerne give noget tilbage.Du interesserer dig for din krop og sundhed,så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik.Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi"


- Citat anmeldelse.

Køb bogen​

3/3​

Ønsker du en dedikation og måske endda en kanaliseret besked i dit eksemplar, bestil det da direkte via ml@forlagethjerterum.dk

Det koster 150 kr. plus porto efter dagens takster.

Venligst,

Forlaget Hjerterum

Marianne Laiderz

Flow by Laiderz

FlowByLaiderz, Fuglebækvej 2A, 2770 Kastrup​   |   Ring til mig på telefon: 40 75 48 01   |   E-mail: ml@laiderz.dk   |   GPDR   |   Cookies