Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Generationsskifte i virksomhed – sådan bliver det en succes

​Står du over for et generationsskifte i din virksomhed, eller befinder du dig måske midt i det? Er du i tvivl, er der opstået problemer med banken, kunderne eller medarbejderne – eller måske med din efterfølger?

Et generationsskifte i virksomheden kan give mange søvnløse nætter, men en god sparringspartner kan være med til at sikre, at generationsskiftet bliver til en succes, og at forløbet ikke kommer til at være alt for overvældende, stressende og tidskrævende.

Jeg kan være den sparringspartner, du står og mangler. Jeg har mange års erfaring og stor viden inden for generationsskifte i virksomheder, og jeg kan derfor tilbyde kompetent rådgivning. 

Jeg holder selv til i Kastrup, og jeg hjælper derfor både ejer og overtager i forbindelse med generationsskifte i virksomheder på Amager og i hele København, ​men jeg tilbyder min hjælp og sparring i hele Danmark.

Forskellige former for virksomhedsoverdragelse

Der findes forskellige former for virksomhedsoverdragelse:

  • Almindelig overdragelse mod vederlag
  • Overdragelse med skattemæssig succession mod vederlag
  • Overdragelse med skattemæssig succession som gave

​En almindelig overdragelse kan ske til en hvilken som helst person, og du vil blive beskattet af den sum, der bliver betalt for din virksomhed. 

Overdragelse med skattemæssig succession anvendes typisk i forbindelse med familieejede virksomheder, idet overdragelsen kun kan ske til:

  • Dine børn
  • Dine børnebørn
  • Dine søskende og deres børn og børnebørn
  • Din samlever såfremt I har været samboende i mere end to år
  • En medarbejder der i de sidste fem år har været fuldtidsansat i mindst tre år

Kompetent rådgivning der skaber tryghed

​Med min virksomhedsrådgivning kan både du og dine ansatte føle jer helt trygge under processen, når der kommer en ny ejer til virksomheden. Det er en proces, hvor der kan opstå mange spørgsmål undervejs, og det kan skabe stor utryghed blandt medarbejderne.

Det ligger til menneskers natur at være utrygge i forbindelse med forandringer, og de ansatte vil derfor med stor sandsynlighed også føle sig utrygge i forbindelse med et generationsskifte i din virksomhed – for hvad nu hvis de ikke kan det, den nye ejer forventer af dem? Hvad nu hvis de ikke kan samarbejde? Hvad nu hvis der kommer en omstrukturering, og der ikke er behov for dem længere?​

Kontakt mig for sparring under generationsskifte i din virksomhed

​Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 40 75 48 01 eller e-mail ml@laiderz.dk for sparring og rådgivning i forbindelse med generationsskifte i virksomheden. Jeg hjælper dig, uanset hvorhenne i landet du befinder dig!

Tror du det er tilfældigt?​

”Marianne Laiderzs bog ”Tror du det er tilfældigt”er fængslende, inspirerende og sjov at læse. Marianne forstår at præsentere sine oplevelser i et levende og universelt lys, så det er let at identificere sig med budskabet.

Bogen fortæller om hvordan hun på enestående vis har formået, at forene et liv som en aktiv succesrig erhvervsleder - direktør for hoteller i København og Malmø med alt hvad det kræver af repræsentativ korrekthed og tidspres - med et afslappet liv med visualisering, healing og feng shui m.m. Absolut en bog der er værd at læse - både som alternativt interesseret menneske, og som nysgerrig erhvervsleder.”

- Citat fra en anmelder på nettet.​

Køb bogen​

1/3

Tror du det er tilfældigt?​

"Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener"


- Citat fra anmeldelse.

Køb bogen​

2/3​

Tror du det er tilfældigt?​

!Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth,og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender.Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig.Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang.De mange bøger du anbefaler har jeg læst.Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget.Intet er jo tilfældigt,din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt.så tak til dig fordi du har skrevet den.Jeg vil gerne give noget tilbage.Du interesserer dig for din krop og sundhed,så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik.Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi"


- Citat anmeldelse.

Køb bogen​

3/3​

Ønsker du en dedikation og måske endda en kanaliseret besked i dit eksemplar, bestil det da direkte via ml@forlagethjerterum.dk

Det koster 150 kr. plus porto efter dagens takster.

Venligst,

Forlaget Hjerterum

Marianne Laiderz

Flow by Laiderz

FlowByLaiderz, Fuglebækvej 2A, 2770 Kastrup​   |   Ring til mig på telefon: 40 75 48 01   |   E-mail: ml@laiderz.dk   |   GPDR   |   Cookies