Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SKAB MEDARBEJDERTRIVSEL OG ARBEJDSGLÆDE

Et friskt syn på din virksomhed kan gøre en stor forskel for dens forretningsmæssige succes. Ikke mindst et objektivt syn på dine medarbejdere, som er din virksomheds hjerteblod. Derfor er medarbejdertrivsel en af de vigtigste ting på en arbejdsplads.

Med mig som din sparringspartner kommer vi rundt om kilderne til et godt flow i din virksomhed. Der er oftest tale om oversete detaljer, der, hvis de bliver italesat, kan lede til bedre medarbejdertrivsel på sigt.

Som din professionelle sparringspartner tilbyder jeg rådgivning om arbejdsglæde og trivsel til både små og store virksomheder i Kastrup på Amager, i København og i resten af Danmark.

SKAB MEDARBEJDERTRIVSEL - HVORDAN?

Medarbejderne er så vigtig en del af hverdagen, at det er klogt kun at have ansatte med naturlig god medarbejdertrivsel på lønningslisten. De medarbejdere, som elsker at gå på arbejde hver dag, og som bidrager til et godt flow. Men sommetider må arbejdsglæden findes frem igen – og det kan jeg hjælpe med.

Virksomhedens medarbejdertrivsel styrkes dernæst ved at have en respektfuld omgang med hinanden og ved at være opmærksom på, hvor forskellige mennesker er, og hvad der motiverer dem. Skab medarbejdertrivsel med mine værktøjer og initiativer.

VIGTIGHEDEN AF AT SUPPLERE HINANDEN

Man skal altid passe på, at man ikke ansætter for mange af den samme slags medarbejdere. De skal helst supplere hinanden og én selv. Man kan desuden forbedre sin virksomheds medarbejdertrivsel ved at fordele opgaverne, så hver enkelt primært arbejder med det, som de er bedst til.

Sparringpartner til den menneskelige side ved generationsskifte

Jeg er i gang med at udarbejde et forløb, der vil favne begge parter i generationsskifte og dermed gøre det nemmere for alle de involverede parter.

Sparringspartner til rekruttering og fratrædelser

De medarbejdere, som oplever dårlig medarbejdertrivsel og nedsat arbejdsglæde, kan jeg tage en snak med, så vedkommende ”selv får ideen” om, at det måske er tid til at gå hver sin vej – hvis det hele da ikke skyldes en misforståelse, som jeg kan hjælpe med at finde frem til. Som sparringspartner er jeg ligeledes kendt for at få det bedste frem i folk, så du kan også benytte mig til at finde medarbejdere med den helt rette ånd til din virksomhed.

Sparringspartner med rødder i hotelbranchen

Med mig som sparringspartner kan du trække på mange års erfaring som leder med fokus på konflikthåndtering og meget mere. Jeg startede som receptionist i 1984 og blev siden mellemleder og derefter hoteldirektør. Jeg har været i hotelbranchen fra 1984 til 2004. Hotel Randers (1984-1988), The Mayfair Hotel (1988-2003) og Cabinn Metro (2013-2016).

I årene imellem og til nu har jeg opbygget Laiderz. Det er en familievirksomhed, så vi er naturligvis flere om det – men den er vokset støt og godt. I perioden mellem 1983 og frem til nu har jeg uddannet mig inden for branchen og ledelse generelt. Hoteldirektører skal kunne nærmest alt, så det er en stor gave at have mig sig videre i livet – og det er grunden til, at I nu kan få glæde af en allround sparringspartner.

FORFATTER OG EJER AF VIRKSOMHEDEN LAIDERZ

Jeg er i dag ejer af, og leder i, den internationale virksomhed Laiderz og har været det siden jeg stiftede firmaet i 2005. Det gjorde jeg i forbindelse med udgivelse af bogen ”Tror du det er tilfældigt – skab din egen succes”.

Laiderz forhandler idrætsbelægning, og det har givet mig en stor indsigt i entreprenørbranchen. Det har også givet mig viden om opbygning af en virksomhed samt yderligere indsigt i alle dele af ledelse i små og mellemstore virksomheder, herunder med stor fokus på arbejdsglæde og generel medarbejdertrivsel. Heraf kommer interessen for min mission ”Skab medarbejdertrivsel” for alle virksomheder.

Sparringpartner med en sjette sans

Jeg er kendt for mit falkeblik, idérighed og min ”sjette sans”. Som sparringspartner ser jeg hurtigt uregelmæssigheder på en arbejdsplads og korrigerer dem, så der kommer et bedre flow. Både med henblik på den fysiske indretning samt medarbejdere og arbejdsglæde.

Book mig og få hjælp til bedre arbejdsglæde hos virksomheden

Enhver rejse begynder med det første skridt. Så hvis du er klar til at forbedre din hverdag via større arbejdsglæde og bedre trivsel, er du velkommen til at booke mig.

Skab medarbejdertrivsel – kontakt mig på e-mail ml@laiderz.dk eller via mobil 40 75 48 01. Jeg glæder mig hver dag til at møde og snakke med nye mennesker, og jeg ser også frem til at høre fra dig!

OBS: I pressemeddelelsen kan du læse mere om mig og min virksomhed.

Tror du det er tilfældigt?​

”Marianne Laiderzs bog ”Tror du det er tilfældigt”er fængslende, inspirerende og sjov at læse. Marianne forstår at præsentere sine oplevelser i et levende og universelt lys, så det er let at identificere sig med budskabet.

Bogen fortæller om hvordan hun på enestående vis har formået, at forene et liv som en aktiv succesrig erhvervsleder - direktør for hoteller i København og Malmø med alt hvad det kræver af repræsentativ korrekthed og tidspres - med et afslappet liv med visualisering, healing og feng shui m.m. Absolut en bog der er værd at læse - både som alternativt interesseret menneske, og som nysgerrig erhvervsleder.”

- Citat fra en anmelder på nettet.​

Køb bogen​

1/3

Tror du det er tilfældigt?​

"Kære Marianne

Du skal vide, jeg har haft meget glæde af din bog, som hver dag ligger indenfor min synsvidde, du skal nok få en længere hilsen fra mig, men jeg bruger døgnets kræfter på mit nye arbejder, der virkelig på mange måder kræver en stor indsats.

Jeg er sikker på du vil nyde sommeren og god fornøjelse med det.

Som andre har udtrykt det: ”Livet er som honning: Find det, nyd det..!”

Kærlige hilsener"


- Citat fra anmeldelse.

Køb bogen​

2/3​

Tror du det er tilfældigt?​

!Hej Marianne.

Jeg hedder Lisbeth,og købte din bog sidste år.i den forbindelse vandt jeg Louise Hays dejlige kalender.Nu er et nyt år startet,og jeg har lyst til at skrive til dig.din bog er fantastisk,og har betydet meget for mig.Jeg er netop begyndt og læse den for anden gang.De mange bøger du anbefaler har jeg læst.Især bøgerne af Michael Newton har virkelig betydet meget.Intet er jo tilfældigt,din bog kom til mig på det rigtige tidspunkt.så tak til dig fordi du har skrevet den.Jeg vil gerne give noget tilbage.Du interesserer dig for din krop og sundhed,så kom og prøv en gratis VEGA-TEST hos mig i min klinik.Den er med til og rette op på alle de "skavanker og ubalancer ,der ofte sluger vores energi"


- Citat anmeldelse.

Køb bogen​

3/3​

Ønsker du en dedikation og måske endda en kanaliseret besked i dit eksemplar, bestil det da direkte via ml@forlagethjerterum.dk

Det koster 150 kr. plus porto efter dagens takster.

Venligst,

Forlaget Hjerterum

Marianne Laiderz

Flow by Laiderz

FlowByLaiderz, Fuglebækvej 2A, 2770 Kastrup​   |   Ring til mig på telefon: 40 75 48 01   |   E-mail: ml@laiderz.dk   |   GPDR   |   Cookies